приложен

купон за

20%

Това е първият път, когато пазарувате от нас, тогава ще ви активираме купон за отстъпка от 20%

Нашите апетитни дъвчащи добавки помагат за доброто функциониране на ставите на кучето и съединителната тъкан, с което здравето на костите и мускулите е обезпечено. Това е от съществено значение за вашето куче, за да може то да води щастлив и активен живот!
Ние сме се посветили в предоставянето на продукти с най-доброто качество на нашите домашни любимци, за да сме уверени, че водят щастлив, силен и здравословен начин на живот. Ето защо предлагаме огромна отстъпка за нашите таблетки за грижа за ставите на клиентите, които купуват за пръв път от нас. По този начин ще получите шанса да видите, колко по- щастливо ще бъде вашето куче!
Създадена формула в Обединеното Кралство

Пакетен продукт с отстъпка

Таблетките за грижа за ставите за кучета- 60 броя

60 лв 49 лв

Таблетките за грижа за ставите за кучета-3х 60 броя

180 лв 115 лв

Таблетките за грижа за ставите за кучета-4х 60 броя

240 лв 149 лв

Инструкции за дозиране

60- дневна гаранция за връщане на парите

Искаме да сте напълно удовлетворени с вашето SciPet преживяване. Ако по дадена причина не сте доволни от резултатите, ще ви върнем цялата сума или ще сменим продукта. Нужно е само да ни изпратите имейл на info@scipet.bg и да ни изпратите обратно продукта.

Какво казват нашите клиенти за нас

Клиентски прегледи

4.83
Въз основа на 109 отзива
5
87%
95
4
11%
12
3
1%
1
2
0%
0
1
1%
1
1 2 ... 10
Мария Добрева-Удостоверен собственик
От един месец кучетата ми приемат таблетките и може да се каже, че имат подобрение. Едното куче е на 13 години и изпитваше затруднение с качването и с...More
От един месец кучетата ми приемат таблетките и може да се каже, че имат подобрение. Едното куче е на 13 години и изпитваше затруднение с качването и слизането от дивана.Сега сама се качва и скача от него.
Евелина Иванова-Удостоверен собственик
Много съм доволна от таблетките
Светлана Тетрадева-Удостоверен собственик
Бях много скептична за тази добавка но реших да пробвам защото моята Кари куцаше и отказваше да се движи много,трудно и беше да изкачва стълби и не мо...More
Бях много скептична за тази добавка но реших да пробвам защото моята Кари куцаше и отказваше да се движи много,трудно и беше да изкачва стълби и не можеше вече да се качва на леглото.
Препоръчвам хапчетата с 2 ръце , за един месец има страхотно подобрение! Благодаря
Таблетките за грижа за ставите за кучета-3х 60 броя photo review
Росица Иванова-Удостоверен собственик
Вземаме хапчетата вече 5 месеца. Има значителен напредък в двигателните функции на моето куче. Радвам се много, че открих вашите таблетки и сега се чу...More
Вземаме хапчетата вече 5 месеца. Има значителен напредък в двигателните функции на моето куче. Радвам се много, че открих вашите таблетки и сега се чувствам спокойна за бъдещето на Тори, която е на 12 г.
Татяна-Удостоверен собственик
Кучето ми се раздвижи, вече излиза само на разходка
Евелина-Удостоверен собственик
Има подобрение в движението на кучето ми
Росица Иванова-Удостоверен собственик
Отскоро приемаме това лекарство. След приема на таблетките има лек напредък при моето куче. Надявам се при продължителна употреба все повече да настъп...More
Отскоро приемаме това лекарство. След приема на таблетките има лек напредък при моето куче. Надявам се при продължителна употреба все повече да настъпват подобрения в двигателните функции на Тори. Благодаря, че все пак имаме избор, който би ни осигурил по-добър живот за нашето куче.
Надежда-Удостоверен собственик
Има положителен ефект от продукта ви за здрави стави ,който се забеляза още преди приключване на първия месец от началото на употребата му.
Таблетките за грижа за ставите за кучета- 60 броя (с 25 % намаление) photo review
Даниела Ставрева-Удостоверен собственик
Супер сте !ОбсужваНе на ниво!Очаквам и моето куче да е доволно от приема на таблетките !Благодаря !
Григор Йорданов-Удостоверен собственик
Много съм доволен определено има ефект
Иваничка Йосифова-Удостоверен собственик
Благодаря Ви.Имам кудцхард който имаше проблем със краката.Откакто давам таблетките започна да бяга и да се закача.И тя и аз сме щастливи
Лора-Удостоверен собственик
Пекинезчето много куцаше и имаше силни болки,изразяваше го с ужасно скимтене и не желание за движение.Добре му се отразяват .На 4год е тича все едно ...More
Пекинезчето много куцаше и имаше силни болки,изразяваше го с ужасно скимтене и не желание за движение.Добре му се отразяват .На 4год е тича все едно никога нищо не му е било..Благодаря
1 2 ... 10
Притеснявате се Вашето куче? Проблемът е решен

1. Проблемът

След като вашето куче един път остарее, може да се окаже трудно за него да влиза и да излиза от колата, или дори да излиза за своите дневни разходки. За нас собствениците на кучета е много болезнено да гледаме страданията на нашия спътник в живота, особено ако болкоуспокояващите го правят само сънлив и отпуснат.

2. Решението

Нашите продукти стимулират производството на колаген, което играе с важна роля за хондрификацията, така че дори и възрастните кучета да се избавят от болката.

3. Продуктът: таблетки за грижа за ставите за кучета

Изберете нашите добавки за стави и направете вашия спътник щастлив и мобилен. 100 % гаранция за задоволство.
Използвате неподходящото лекарство
Нашите таблетки за грижа за ставите подхранват и засилват костите, хрущяла и ставите на кучето.

SciPet™

Използвате неправилната съставка

Съставки на нашите дъвчащи добавки

Глюкозамин

Глюкозаминът помага за образуването на синовиална течност, която смазва ставите, по този начин се облекчава процеса на търкане при движението, без значение дали е временно или постоянно; бори се със схващанията както в краткраен, така и в дългосрочен аспект.

ЗЕЛЕНОУСТНА МИДА

Доказано е, че зеленоустните миди се борят със схващанията и дискомфорта, като спомагат за по- добрата гъвкавост на ханша и ставите, като намаляват схващанията, които ограничават и затрудняват движението и двигателните способности.

КУРКУМА

Куркумата е изцяло естествена съставка , която се използва в конвенциалната медицина за всяка една възраст. Добавките за стави за кучета се борят със сковаността, също така подобряват здравословното състояние на ставите, поддържат двигателните функции на повредени стави и такива с артрит.

MSM

MSM притежава свойствата на естествено болкоуспокояващо и анти- възпалително лекарство, което помага за защитата и лекуването на болките в мускулите и стимулира мобилността. Облекчава артрита. Също така стимулира производството на колаген, което формира скелета на съединителната тъкан в тялото на бозайниците.

Хондроитиният сулфат бързо се превърна в една от най- известните добавки за засилване и регенерация на увреден хрущял.Той представлява тъкан, подобна на гел и две-трето от него са направени от вода иПредоставяйки на хрущяла „лубрикация“, хондроитиният сулфат го поддържа в достатъчно здраво и гъвкаво състояние, така че те могат да продължат да играят тяхната поддържаща роля в защитата на ставите. хранителни вещества.

Витамин С е от особено значение за производството на колаген, който служи за оформянето на съединителната тъкан на гръбнака на бозайниците.

Оказва пряк ефект върху растежа и развитието на тъканите и тяхната регенерация след нараняване, така че е от особено значение в процеса на лечение и играе много важна роля в поддържането на имунната система.

Защитава костите от загубата на тяхната плътност.

Помага за облекчаването на страданието и болката в ставите.

Хиалуроновата киселина е вещество с широко приложение и може да бъде открито във всички тъкани. В тялото, тя изпълнява своята основна функция- на съставна част от хрущяла. Защитава хрущяла, „смазва“ ставите и ги защитава от хронично възпаление (артрит). също така ускорява лечението на увредените тъкани.

Глюкозамин, хондроитиният сулфат, l-аскорбинова киселина (витамин C), МСМ (Метилсулфонилметан), магнезиев глюконат, зеленоустни миди, вкус на опушен черен дроб, куркума, хиалуронова киселина

Дайте на вашето куче здравето, което заслужава!

60- дневна гаранция за връщане на парите

Искаме да сте напълно удовлетворени с вашето SciPet преживяване. Ако по дадена причина не сте доволни от резултатите, ще ви върнем цялата сума или ще сменим продукта. Нужно е само да ни изпратите имейл на info@scipet.bg и да ни изпратите обратно продукта.
SciPet обещава

Топ качество

Нашите таблетки за грижа за ставите са с високо качество и етично изследвани хранителни добавки.

Качествени съставки

Ние от SciPet сме наистина загрижени за вашия домашен любимец, ето защо се снабдяване с нашите съставки от доставчици, предлагащи високо качество.

Безплатна доставка*

За да направим нещата още по-добри, предлагаме безплатна доставка до България за поръчки над 80 лв.

Наш партньор:
Наши партньори: