приложен

купон за

20%

Това е първият път, когато пазарувате от нас, тогава ще ви активираме купон за отстъпка от 20%

Нашите апетитни дъвчащи добавки помагат за доброто функциониране на ставите на кучето и съединителната тъкан, с което здравето на костите и мускулите е обезпечено. Това е от съществено значение за вашето куче, за да може то да води щастлив и активен живот!
Ние сме се посветили в предоставянето на продукти с най-доброто качество на нашите домашни любимци, за да сме уверени, че водят щастлив, силен и здравословен начин на живот. Ето защо предлагаме огромна отстъпка за нашите таблетки за грижа за ставите на клиентите, които купуват за пръв път от нас. По този начин ще получите шанса да видите, колко по- щастливо ще бъде вашето куче!
Създадена формула в Обединеното Кралство

Пакетен продукт с отстъпка

Таблетките за грижа за ставите за кучета- 60 броя

60 лв 49 лв

Таблетките за грижа за ставите за кучета-3х 60 броя

180 лв 115 лв

Таблетките за грижа за ставите за кучета-4х 60 броя

240 лв 149 лв

Инструкции за дозиране

60- дневна гаранция за връщане на парите

Искаме да сте напълно удовлетворени с вашето SciPet преживяване. Ако по дадена причина не сте доволни от резултатите, ще ви върнем цялата сума или ще сменим продукта. Нужно е само да ни изпратите имейл на info@scipet.bg и да ни изпратите обратно продукта.

Какво казват нашите клиенти за нас

Клиентски прегледи

4.80
Въз основа на 89 отзива
5
84%
75
4
13%
12
3
1%
1
2
0%
0
1
1%
1
1 2 ... 8
Катя+Кортова-Удостоверен собственик
Много са добри. Кучето ми е 11годишна, но тича като младо куче .Давам и таблетките вече 2 години и съм много доволна. Благодаря ви, че ви има!
Веселин Иванов-Удостоверен собственик
Супер са таблетките, ползвам ги вече близо две години. Ефект има. Имаме Голдън ретривър на 13 и се движи доста добре за годините си.
Таблетките за грижа за ставите за кучета-3х 60 броя photo review
Мария Чолакова-Удостоверен собственик
Здравейте, да МНОГО сме доволни на нашия мопс Франки добре му влияят 🙂 !
Сийка Михайлова-Удостоверен собственик
Много съм доволна, кучето ми куцаше и не желаеше да се движи.Сега е много енергично след 20 дни от приемане на таблетките.
SciPet таблетки за грижа за ставите за кучета-3х 60 броя (с 25 % намаление) photo review
Лора Стефанова-Удостоверен собственик
Виждам подобрение. Осезаемо по -подвижна и по игрива стана нашата принцеса. Дано да продължава ефекта и за напред. Не ги спираме около двадесет дни и ...More
Виждам подобрение. Осезаемо по -подвижна и по игрива стана нашата принцеса. Дано да продължава ефекта и за напред. Не ги спираме около двадесет дни и предполагам, че се повлиява от тях добре!
Пламена Георгиева-Удостоверен собственик
Има подобрение, надявам се и още ...На половината на първата опаковка сме
Емилия Бехтерева-Удостоверен собственик
много бърз ефект; моят Мик е на 14 години и започна да тича
Таблетките за грижа за ставите за кучета- 60 броя photo review
Диана Ангелова-Удостоверен собственик
Роки е 7 годишен. Вече 3 месеца му давам от хапчетата, като първия месец ми попадна АРТРО СТОП за кучета. В последствие ми попадна и тази хранителна ...More
Роки е 7 годишен. Вече 3 месеца му давам от хапчетата, като първия месец ми попадна АРТРО СТОП за кучета. В последствие ми попадна и тази хранителна добавка. не мога да кажа, че е много добре, но радостта от движението-бягането е голяма. Разходките ни станаха по-дълги. Както казват - Надеждата умира последна.
Елена-Удостоверен собственик
Доволна съм от таблетките
Тоня Николова-Удостоверен собственик
Доволни сме! Препоръчвам!
Детелина Пачаманова-Удостоверен собственик
Страхотни са!
Имам 11 годишен кавалер,който видимо имаше проблем със ставите,сега даже подтичва из двора.
Благодаря Ви!
Катя+Кортова-Удостоверен собственик
Много съм доволна от таблетките за стави, също така и от денталната вода. Поръчах и от таблетките против сърбеж, макар че не ги приема с удоволствие, ...More
Много съм доволна от таблетките за стави, също така и от денталната вода. Поръчах и от таблетките против сърбеж, макар че не ги приема с удоволствие, но се справяме. Всички ваши продукти са много добри. Елза, която е на 11 години се чувства много добре. Благодаря, че ви има!
1 2 ... 8
Притеснявате се Вашето куче? Проблемът е решен

1. Проблемът

След като вашето куче един път остарее, може да се окаже трудно за него да влиза и да излиза от колата, или дори да излиза за своите дневни разходки. За нас собствениците на кучета е много болезнено да гледаме страданията на нашия спътник в живота, особено ако болкоуспокояващите го правят само сънлив и отпуснат.

2. Решението

Нашите продукти стимулират производството на колаген, което играе с важна роля за хондрификацията, така че дори и възрастните кучета да се избавят от болката.

3. Продуктът: таблетки за грижа за ставите за кучета

Изберете нашите добавки за стави и направете вашия спътник щастлив и мобилен. 100 % гаранция за задоволство.
Използвате неподходящото лекарство
Нашите таблетки за грижа за ставите подхранват и засилват костите, хрущяла и ставите на кучето.

SciPet™

Използвате неправилната съставка

Съставки на нашите дъвчащи добавки

Глюкозамин

Глюкозаминът помага за образуването на синовиална течност, която смазва ставите, по този начин се облекчава процеса на търкане при движението, без значение дали е временно или постоянно; бори се със схващанията както в краткраен, така и в дългосрочен аспект.

ЗЕЛЕНОУСТНА МИДА

Доказано е, че зеленоустните миди се борят със схващанията и дискомфорта, като спомагат за по- добрата гъвкавост на ханша и ставите, като намаляват схващанията, които ограничават и затрудняват движението и двигателните способности.

КУРКУМА

Куркумата е изцяло естествена съставка , която се използва в конвенциалната медицина за всяка една възраст. Добавките за стави за кучета се борят със сковаността, също така подобряват здравословното състояние на ставите, поддържат двигателните функции на повредени стави и такива с артрит.

MSM

MSM притежава свойствата на естествено болкоуспокояващо и анти- възпалително лекарство, което помага за защитата и лекуването на болките в мускулите и стимулира мобилността. Облекчава артрита. Също така стимулира производството на колаген, което формира скелета на съединителната тъкан в тялото на бозайниците.

Хондроитиният сулфат бързо се превърна в една от най- известните добавки за засилване и регенерация на увреден хрущял.Той представлява тъкан, подобна на гел и две-трето от него са направени от вода иПредоставяйки на хрущяла „лубрикация“, хондроитиният сулфат го поддържа в достатъчно здраво и гъвкаво състояние, така че те могат да продължат да играят тяхната поддържаща роля в защитата на ставите. хранителни вещества.

Витамин С е от особено значение за производството на колаген, който служи за оформянето на съединителната тъкан на гръбнака на бозайниците.

Оказва пряк ефект върху растежа и развитието на тъканите и тяхната регенерация след нараняване, така че е от особено значение в процеса на лечение и играе много важна роля в поддържането на имунната система.

Защитава костите от загубата на тяхната плътност.

Помага за облекчаването на страданието и болката в ставите.

Хиалуроновата киселина е вещество с широко приложение и може да бъде открито във всички тъкани. В тялото, тя изпълнява своята основна функция- на съставна част от хрущяла. Защитава хрущяла, „смазва“ ставите и ги защитава от хронично възпаление (артрит). също така ускорява лечението на увредените тъкани.

Глюкозамин, хондроитиният сулфат, l-аскорбинова киселина (витамин C), МСМ (Метилсулфонилметан), магнезиев глюконат, зеленоустни миди, вкус на опушен черен дроб, куркума, хиалуронова киселина

Дайте на вашето куче здравето, което заслужава!

60- дневна гаранция за връщане на парите

Искаме да сте напълно удовлетворени с вашето SciPet преживяване. Ако по дадена причина не сте доволни от резултатите, ще ви върнем цялата сума или ще сменим продукта. Нужно е само да ни изпратите имейл на info@scipet.bg и да ни изпратите обратно продукта.
SciPet обещава

Топ качество

Нашите таблетки за грижа за ставите са с високо качество и етично изследвани хранителни добавки.

Качествени съставки

Ние от SciPet сме наистина загрижени за вашия домашен любимец, ето защо се снабдяване с нашите съставки от доставчици, предлагащи високо качество.

Безплатна доставка*

За да направим нещата още по-добри, предлагаме безплатна доставка до България за поръчки над 80 лв.

Наш партньор:
Наши партньори: