приложен

купон за

20%

това е първият път, когато купуваш нашата, пробиотична добавка срещу алергии, ето защо активирахме 20% отстъпка

Пробиотици SciPet възвръща баланса на чревната и имунната система, дъвчащите таблетки предпазват твоя домашен любимец от сърбящата и суха кожа, като същевременно помагат за облекчаването на здравословните проблеми, свързани с алергиите на кучето като: близане на лапата, хапане на лапата, чесане, клатене на главата.

Взели сме решението да предоставяме само продукти с високо качество на нашите обичани домашни любимци и да ги насочваме към щастлив, пълен със сила и здравословен живот. Ето защо предлагаме голяма отстъпка за нашите пробиотични добавки за тези, които ги купуват за пръв път, така че да можеш сам за себе си да видиш, колко по- шастливо може да бъде кучето ти.

Отстъпка за пакетни оферти

Пробиотици SciPet срещу алергии за кучета - 60 бр.

60 лв 49 лв

Пробиотици SciPet срещу алергии за кучета - 3х60 бр.

165 лв 109 лв

Пробиотици SciPet срещу алергии за кучета - 4х60 бр.

220 лв 145 лв

Инструкции за дозиране

60- дневна гаранция за връщане на парите

Искаме да сте напълно удовлетворени с вашето SciPet преживяване. Ако по дадена причина не сте доволни от резултатите, ще ви върнем цялата сума или ще сменим продукта. Нужно е само да ни изпратите имейл на info@scipet.bg и да ни изпратите обратно продукта.

Какво казват нашите клиенти за нас

Клиентски прегледи

4.63
Въз основа на 27 отзива
5
70%
19
4
22%
6
3
7%
2
2
0%
0
1
0%
0
1 2 3
Иван-Удостоверен собственик
Най най супер хапчета кучето ми е щасливо
Иван-Удостоверен собственик
Супер
Симеон Вълчев-Удостоверен собственик
С първата опаковка сърбежа намаля сега започваме втората.
Анелия Димова-Удостоверен собственик
Голямо облекчение и намаляване на сърбежите при нашето куче. Вече похвалих таблетките и нашият ветеринарен лекар. Поръчвам ги за трети път.
Рита Жегова-Удостоверен собственик
Сърбежът намаля, но още продължава за съжаление. Засега моята хубавица изпи половинка първото шише.
Кристина-Удостоверен собственик
Не знам дали работят. След месец още си гризе лапите
Анета Маринова-Удостоверен собственик
Вече не си ближе лапите така интензивно. Само не знам колко продължително трябва да се дават таблетките. Хапва си ги без проблем.
Ставри-Удостоверен собственик
В началото моята лабрадорка ги вземаше от ръката ми, след това започнах да ги слагам направо в устата й. Ефект има - престана да се чеше активно и да ...More
В началото моята лабрадорка ги вземаше от ръката ми, след това започнах да ги слагам направо в устата й. Ефект има - престана да се чеше активно и да се търкаля по гръб. Още не съм свършил първата опаковка, но поръчах втора за всеки случай.
Светлана Драгова-Удостоверен собственик
Много трудно ги приема, изобщо не ги харесва.
Зорница-Удостоверен собственик
Направих тримесечен курс, но не мога да кажа че съм видяла така очаквания вълшебен резултат. И все пак съм взела за още три месеца, та ще видим . И бл...More
Направих тримесечен курс, но не мога да кажа че съм видяла така очаквания вълшебен резултат. И все пак съм взела за още три месеца, та ще видим . И близането на лапите и почесването все още ги има
Албена Хаджиева-Удостоверен собственик
Доволна съм, още с първата опаковка сърбежът на кучето значително намали
Благой-Удостоверен собственик
Много е добро.
1 2 3
Притеснявате се Вашето куче? Проблемът е решен

1. Проблемът

Когато лошите бактерии се размножат прекалено много в чревния такт на твоето куче, имунната му система може да стане хиперактивна, което да доведе до чесане, загуба на козина, проблеми с кожата, хапане на крака и диария. За нас собствениците е изключително болезнено да наблюдаваме, как страда нашето куче, особено когато медикаментите водят единствено до това, нашият най- добър приятел да е сънлив и апатичен.

2. Решението

Пробиотиците са полезни чревни бактерии, които възвръщат баланса на чревната флора, така че имунната система да може да функционира по оптимален начин. Таблетките SciPet Probiotic се препоръчват за кучета, които страдат от хранителни или алергии към околната среда. Подходящи са за всички възрасти.

3. Продуктът: SciPet Probiotics

Изберете нашите пробиотични хапки за да се избави вашия домашен любимец от ужасния сърбеж и кожните проблеми. 100% гаранция за удолетвореност!
Използвате неподходящото лекарство
Един здрав разум би предположил, че дъвченето и чесането на лапата е само повърхностен проблем, но истинската причина е често много дълбоко в тялото на кучето- в стомаха. Ако червата на кучето са препълнени с лоши бактерии, това може да доведе до хиперактивна имунна система и суха, сърбяща кожа.

SciPet™

Използвате грешния продукт

Формула против сърбеж

създадена от науката

Куркума

Това е мощен антидиоксант с много естестени и научно доказани ефекти. Това е съшо естествен антихистамин, който помага за побеждаването на досадното чесане.

Инулин

Тази съставка съдържа високи нива на инулинови фибри, което помага на храносмилателната система да функционира оптимално. Препоръчва се за кучета с диария, подуване на корема или запек.

Пробиотици

Пробиотиците са полезни организми, коити живеят в храносмилателната система. Те извършват функции като това да се борят с патогените и да поддържат оптимален имунен отговор. Подпомагат правилното храносмилане и чревния баланс. Насърчават растежа на здравословните бактерии.

Хлорера на прах от зелени водорасли

Хлорерата е сладководно водорасло, което спада към един от най- детоксикиращите храни. В добавка към детоксификацията на червата, водорослато хлорера спомага за възстановяването на баланса на киселинна основа.

коластра на прах (30% имуноглоболин G), куркума на прах, вещества с вкус на черен прах, Витамин С (аскорбинова киселина, хлорера, инулин, пробиотици (Enterococcus Faecium, Lactobacillus acidophillus)

Дайте на вашето куче здравето, което заслужава!

60- дневна гаранция за връщане на парите

Искаме да сте напълно удовлетворени с вашето SciPet преживяване. Ако по дадена причина не сте доволни от резултатите, ще ви върнем цялата сума или ще сменим продукта. Нужно е само да ни изпратите имейл на info@scipet.bg и да ни изпратите обратно продукта.
SciPet обещава

Топ качество

SciPet Probiotics е висококачествена и изследвана въз основа на етични принципи хранителна добавка.

Качествени съставки

Ние от SciPet сме наистина загрижени за вашия домашен любимец, ето защо се снабдяване с нашите съставки от доставчици, предлагащи високо качество.

Безплатна доставка*

За да направим нещата още по-добри, предлагаме безплатна доставка до България за поръчки над 80 лв.