АКТИВИРАНА

25%

ОТСТЪПКА

ТОВА Е ТВОЯТ ПРЪВ ПЪТ, В КОЙТО СИ КУПУВАШ ДОБАВКА ЗА ОБЛЕКЧАВАНЕ НА СЪРБЕЖ И ПОДХРАНВАНЕ НА КОЖАТА, ЕТО ЗАЩО АКТИВИРАХМЕ 25% ОТСТЪПКА

Формулата на SciPet за облекчаване на сърбежа и подхранване на кожата на кучетата помага козината кожата да се запазят в здрав вид. Нашите дъвчащи таблетки са пълни с мастни киселини, които предпазват твоя домашен любимец от сърбящи обриви и суха кожа, като същевременно допринасят и за здравия вид на неговата кожа.
Твърдо сме решени да предоставяме само най- добрите качествени продукти на нашите обичани домашни животни и да ги поведем към щастлив, пълноценен и здрав живот. Ето защо предлагаме огромна отстъпка на нашата добавка за тези, която я купуват за пръв път, така че сами можете да видите, колко по- щастливо може да бъде твоето куче!

Пакетни оферти

Добавка за кучета за облекчаване на сърбеж- 60 броя

60 лв 49 лв

Добавка за кучета за облекчаване на сърбеж- 3х60 броя

180 лв 109 лв

Добавка за кучета за облекчаване на сърбеж- 4х60 броя

240 лв 140 лв

Инструкции за дозиране

60- дневна гаранция за връщане на парите

Искаме да сте напълно удовлетворени с вашето SciPet преживяване. Ако по дадена причина не сте доволни от резултатите, ще ви върнем цялата сума или ще сменим продукта. Нужно е само да ни изпратите имейл на info@scipet.bg и да ни изпратите обратно продукта.

Какво казват нашите клиенти за нас

Клиентски прегледи

4.63
Въз основа на 27 отзива
5
70%
19
4
22%
6
3
7%
2
2
0%
0
1
0%
0
1 2 3
Иван-Удостоверен собственик
Най най супер хапчета кучето ми е щасливо
Иван-Удостоверен собственик
Супер
Симеон Вълчев-Удостоверен собственик
С първата опаковка сърбежа намаля сега започваме втората.
Анелия Димова-Удостоверен собственик
Голямо облекчение и намаляване на сърбежите при нашето куче. Вече похвалих таблетките и нашият ветеринарен лекар. Поръчвам ги за трети път.
Рита Жегова-Удостоверен собственик
Сърбежът намаля, но още продължава за съжаление. Засега моята хубавица изпи половинка първото шише.
Кристина-Удостоверен собственик
Не знам дали работят. След месец още си гризе лапите
Анета Маринова-Удостоверен собственик
Вече не си ближе лапите така интензивно. Само не знам колко продължително трябва да се дават таблетките. Хапва си ги без проблем.
Ставри-Удостоверен собственик
В началото моята лабрадорка ги вземаше от ръката ми, след това започнах да ги слагам направо в устата й. Ефект има - престана да се чеше активно и да ...More
В началото моята лабрадорка ги вземаше от ръката ми, след това започнах да ги слагам направо в устата й. Ефект има - престана да се чеше активно и да се търкаля по гръб. Още не съм свършил първата опаковка, но поръчах втора за всеки случай.
Светлана Драгова-Удостоверен собственик
Много трудно ги приема, изобщо не ги харесва.
Зорница-Удостоверен собственик
Направих тримесечен курс, но не мога да кажа че съм видяла така очаквания вълшебен резултат. И все пак съм взела за още три месеца, та ще видим . И бл...More
Направих тримесечен курс, но не мога да кажа че съм видяла така очаквания вълшебен резултат. И все пак съм взела за още три месеца, та ще видим . И близането на лапите и почесването все още ги има
Албена Хаджиева-Удостоверен собственик
Доволна съм, още с първата опаковка сърбежът на кучето значително намали
Благой-Удостоверен собственик
Много е добро.
1 2 3
Притеснявате се Вашето куче? Проблемът е решен

1. Проблемът

Липсата на подходящите хранителни съставки в кучето може да доведе до следните симптоми: чешене, загуба на козина, проблеми с кожата, чешене на лапите. За нас, собствениците, е невероятно болезнено да гледаме, как нашето куче страда, особено когато медикаментите правят нашия спътник сънлив и апатичен.

2. Решение

Незаменимите мастни киселини са важни за кожата и здравето на козината. Дъвчащите таблетки на SciPet за облекчаване на сърбежа и подхранване на кожата се препоръчват за кучета, които страдат от алергии, причинени от тяхната околна среда или диета. Подходящо за всеки вид възраст.

3. Продуктът: SciPet облекчаване на сърбежа

Избери нашата формула за подхранване на кожата и твоят домашен любимец и ще кажеш сбогом на сърбежа и проблемите с кожата. Гарантирано 100%-тово задоволство!

ФОРМУЛА АНТИ- СЪРБЕЖ, ПОДХРАНВАЩА

СЪЗДАДЕНА ОТ НАУКАТА

Куркума

Това е мощен антиоксидант с много естествени и научно доказани ефекти. Това е също така и естествен антихистамин, който помага да се преборим с досадния сърбеж.

Естествени мастни киселини

Нашата формула съдържа незаменими мастни киселини, като ленено и кокосово масло. Правилните масла поддържат кожата и козината на кучето, намаляват падането на козината, помагат при лечението на екземи и други кожни състояния.

Мед

Добавеният сладък мед е естествена и вкусна съставка, който помага на кожата да се запази здрава и хидратирана.

Витамин Е

Мастно-разтворимото вещество играе важна роля при оптимизирането на имунната система на твоя домашен любимец. Като допълнена добавка за поддържането на здравето на мускулите и кръвообращението, витамин Е е мощен антидиоксант, който играе огромна роля в борбата срещу свободните радикали, които вредят на кожата и козината.

Мед, кокосово масло на прах, ябълков оцет, прах ленено масло, корен от сладник, Витамин Е, екстракт от куркума.

ДАЙ НА ТВОЯ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ ЗДРАВЕТО, КОЕТО ЗАСЛУЖАВА!

60- дневна гаранция за връщане на парите

Искаме да сте напълно удовлетворени с вашето SciPet преживяване. Ако по дадена причина не сте доволни от резултатите, ще ви върнем цялата сума или ще сменим продукта. Нужно е само да ни изпратите имейл на info@scipet.bg и да ни изпратите обратно продукта.
SciPet обещава

Топ качество

Нашите таблетки за грижа за ставите са с високо качество и етично изследвани хранителни добавки.

Качествени съставки

Ние от SciPet сме наистина загрижени за вашия домашен любимец, ето защо се снабдяване с нашите съставки от доставчици, предлагащи високо качество.

Безплатна доставка*

За да направим нещата още по-добри, предлагаме безплатна доставка до България за поръчки над 80 лв.