АКТИВИРАНА

ОТСТЪПКА ОТ

25%

Това е първата ти покупка от нас, така че активирахме за теб купон с 25% отстъпка.

Нашата усъвършенствана формула е от голяма помощ за премахването и защита от образуването на плака и зъбен камък, а зъбите на кучето ти ще са номер 1!

Много сме горди, че можем да Ви предложим продукти за домашните ти любимци само с най- доброто качество, като им помагаме да имат щастлив и здравословен живот.

Разработен в Европa

Пакетни оферти

SciPet дентална формула- 1 бутилка

50 лв 35 лв

SciPet дентална формула- 2 бутилки

100 лв 60 лв

SciPet дентална формула- 3 бутилки

147 лв 89 лв

ИНСТРУКЦИИ ЗА ДОЗИРАНЕ

Налей прясна вода в купата на твоя домашен любимец и добави 1 чаена лъжица от SciPet дентална формула към всеки 250 мл вода. Използвайте го ежедневно за да може твоето куче или котка да има свеж дъх и здрави зъби и венци. Можете да я ползвате по няколко пъти на ден.

60- дневна гаранция за връщане на парите- или нашите продукти ще подействат или ще ви върнем парите

Искаме да сте напълно удовлетворени с вашето SciPet преживяване. Ако по дадена причина не сте доволни от резултатите, ще ви върнем цялата сума или ще сменим продукта. Нужно е само да ни изпратите имейл на info@scipet.bg и да ни изпратите обратно продукта.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ ЗА НАС

Клиентски прегледи

4.77
Въз основа на 64 отзива
5
84%
54
4
8%
5
3
8%
5
2
0%
0
1
0%
0
1 2 ... 6
Христина Тошева-Удостоверен собственик
Продукта е изключително добър. Имаме две кучета, едното на 1.5г и другото на 1 г. Това на 7 г имаше уасен дъх, който изчезна след едномесечна употреба...More
Продукта е изключително добър. Имаме две кучета, едното на 1.5г и другото на 1 г. Това на 7 г имаше уасен дъх, който изчезна след едномесечна употреба, а след като сменихме гранулите с БАРФ в добавка със денталната вида и двете кучета нямат нито лош фъх, нито проблем със цвета на зъбите. Особено на малката ни помернка са чисто бели. купваме от водата за втори път и смятаме и занапред да я използваме.
Валерия Хрисрова-Удостоверен собственик
Доволна съм от продукта. Зъбките на моето куче са бели,и лошия дъх го няма😊
Валерия-Удостоверен собственик
Доволна съм от продукта. Зъбите на моето куче станаха бели,и лошия дъх изчезна.
Пламена Георгиева-Удостоверен собственик
Още не мога да дам отзив за този продукт , но от таблетките за стави съм изключително доволна от резултата.Надявам се скоро и с денталната формула да ...More
Още не мога да дам отзив за този продукт , но от таблетките за стави съм изключително доволна от резултата.Надявам се скоро и с денталната формула да е така.Предстои отново да поръчам.
SciPet дентална формула- 1 бутилка- с намаление photo review
Симона-Удостоверен собственик
Все още нямам натрупано впечатление, защото го ползваме от скоро. Мога да кажа само, че му харесва водата, пие я с удоволствие и няма дъх в устата сле...More
Все още нямам натрупано впечатление, защото го ползваме от скоро. Мога да кажа само, че му харесва водата, пие я с удоволствие и няма дъх в устата след хранене. За избелване ми трябва още време за впечатление, но когато имам, ще го споделя със сигурност!
Светлозар Петков-Удостоверен собственик
Много добро
Катя+Кортова-Удостоверен собственик
Много добър, кучето е с бяли зъби устата не му мирише, докато преди употребата имаше дъх от сухата храна. Препоръчвам го, няма да съжалявате.
Дамиела-Удостоверен собственик
Много е добър продукта.
Миряна Аврамова-Удостоверен собственик
Лошия дъх на кучетата ми намаля,определено ще продължа да го ползвам.
Анжела-Удостоверен собственик
Доволна съм. Трябва да се ползва редовно.
Лоти-Удостоверен собственик
Супер е !!!
Людмила Костова-Удостоверен собственик
Мисля, че продуктът е добър. Моето куче е младо - на година и 8 месеца. Все още нямаме проблеми със зъби или кости.
1 2 ... 6
ПРИТЕСНЯВАТЕ СЕ ВАШЕТО КУЧЕ? ПРОБЛЕМЪТ Е РЕШЕН

1. Проблемът

Денталните заболявания са често срещани сред котките и кучетата, като често причиняват загуба на зъби, проблеми с бъбреците и черния дроб, както и сърдечни заболявания, защото токсините и бактериите често навлизат от тяхната уста и кръвта. Ако не се погрижите за зъбите на Вашите любимци, това може да доведе до гингивит, лош дъх или други дентални проблеми.

2. Решението

SciPet денталната формула е клинично доказано ефективна срещу плака и зъбен камък, дори и на трудно- достижимите места. Употребявайки я ежедневно, твоят домашен любимец може да почувства зъбите си по-чисти и обновени, като същевременно се намалява риска от дентално заболяване. Нашата антибактериална формула убива бактериите и укрепва венците и зъбите.

3. Продуктът: SciPet дентална формула

Изберете нашата дентална формула за да съхраните оптимално оралната хигиена на Вашия домашен любимец. Гарантирано 100% -тово удовлетворение.
В момента използвате грешното лечебно средство
Има множество продукти на пазара за дентална грижа, които маскират проблема с препарати за почистване, добавки и остър ментов вкус. Възможно е те да причинят появата на петна, раздразнения и НЕ решават същността на проблема. SciPet дентална формула е професионална насочена към плаката и зъбния камък и предпазва от периодонтални заболявания.

SciPet™

Използвате грешния продукт

Съставки

SciPet Dental Formula:

Purified Water, Stabilized Chlorine Dioxide, Sodium Bicarbonate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Tetrasodium EDTA, Methyl Paraben

Основните ползи:

Разширена формула

Това е професионална антибактериална формула, насочени към ензимите, които образуват плака и зъбен камък.

Защитава и предотвратява

Безопасно се бори с болестите и инфекциите на устата, включително лош дъх, гингвинит, подуване на венците и обезцветени зъби.

Безопасна е

Не съдържа алкохол, захар, нито препарати за почистване или добавки. Ефективен както за кучета, така и за котки, безопасен за употреба в дългосрочен план.

Дайте на вашето куче здравето, което заслужава!

60- дневна гаранция за връщане на парите- или нашите продукти ще подействат или ще ви върнем парите

Искаме да сте напълно удовлетворени с вашето SciPet преживяване. Ако по дадена причина не сте доволни от резултатите, ще ви върнем цялата сума или ще сменим продукта. Нужно е само да ни изпратите имейл на info@scipet.bg и да ни изпратите обратно продукта.
SciPet обещава

Топ качество

Нашите таблетки за грижа за ставите са с високо качество и етично изследвани хранителни добавки.

Качествени съставки

Ние от SciPet сме наистина загрижени за вашия домашен любимец, ето защо се снабдяване с нашите съставки от доставчици, предлагащи високо качество.

Безплатна доставка*

За да направим нещата още по-добри, предлагаме безплатна доставка до България за поръчки над 80 лв.

Наш партньор:
Наши партньори: